Diensten
 

Timmerbedrijf v/d Hof is gespecialiseerd in zowel groot als klein timmerwerk, aan- of verbouw, nieuwbouw of renovatie.

Wij verzorgen uw complete verbouwing van begin tot eind.

Aan- en Verbouw
Een aan- of verbouw kan een geheel nieuw karakter aan uw woning geven.
Zit u te denken aan een nieuwe aanbouw, andere keuken, nieuwe badkamer of een serre dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij denken graag met u mee en gaan graag de uitdaging aan om uw idee werkelijk-heid te laten worden. Zowel op papier als in de uitvoering.

Nieuwbouw
Wij gaan graag de uitdaging aan om uw woondromen waar te maken, er komt veel bij kijken bij een nieuw te bouwen woning, schuur, garage of carport.
U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, dit nemen wij graag voor onze rekening. Van begin tot eind verzorgen wij uw project en doen er alles aan om samen met u tot een mooi eindresultaat te komen.

Dakkapellen
Wij maken en plaatsen dakkapellen in diverse uitvoeringen. Platte of schuine daken, van hout of kunstof. Bij ons zijn allle varianten mogelijk.

Interieur
Bent u toe aan een nieuw interieur? Wij kunnen uw interieur aanpassen naar uw wensen, of het nu gaat om een nieuwe houten vloer, lambrisering, sauna, boeken-kast of wijnkelder. Geen idee is ons te gek.

Badkamer/Toilet
De badkamer is een plek voor ontspanning en wordt vaak gezien als pronkstuk van de woning.
Aangezien dit een persoonlijke keuze is, nemen wij van te voren graag uw wensen met u door, zodat de opdracht tot in de puntjes kan worden afgewerkt.

Was het toilet vroeger nog een plek die vaak werd vergeten, tegenwoordig hoort ook het toilet tot één van de kamers van de woning en moet dus ook worden afgewerkt naar de wensen van deze tijd.

Het plakken van wand- en vloertegels bepaald mede de netheid van uw badkamer of toilet. Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Kozijnen,ramen en deuren
Op het gebied van kozijnen en ramen zijn er vele mogelijkheden, zo kunt u denken aan hout of kunstof. Elk heeft zijn eigen charme het ligt er aan wat voor woning u heeft. Wij verzorgen zowel houten als kunstof kozijnen en ramen.

De houten kozijnen en ramen worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats
U bent niet  gebonden aan standaard maten, alle kozijnen worden op maat gemaakt en met zorg behandeld.

Geheel naar wens worden er ramen en/of deuren gemonteerd en kunnen worden voorzien van hang- en sluitwerk met of zonder politiekeurmerk. Wij leveren maatwerk voor nieuwbouw en renovatie.

Tuinen
Ook voor schuttingen, tuinhuisjes en veranda's kunt u bij ons terecht.
Uw idee is ons plezier de tuin is vaak een verlengstuk van de woning en moet dus ook strak en netjes zijn.

Heeft u leuke ideeën bel of mail ons dan en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.